Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genel Sekreter Yalçınkaya, Sarıkız Sulama Birliği'ni ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Sarıkız Sulama Birliği Başkanı Alp Serdar Tuğsal ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti.

        Saruhanlı Sarıkız Sulama Birliği Başkanı Alp Serdar Tuğsal ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından Sarıkız Sulama Birliği Başkanlığı'na seçildikten sonra kendisine 'hayırlı olsun' ziyareti yapıldığını belirten Tuğsal, iade-i ziyarette bulunduklarını ifade etti. Yalçınkaya da, sulama birliklerinin sulanabilir tarım alanları açısından önemli görevler yürüttüğünü söyledi. Büyükşehir belediyesine verilen görevler doğrultusunda tarım ve hayvancılık ile ilgili birçok faaliyet yürütüldüğünü kaydeden Yalçınkaya, kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

        (ÖND-Y)

        26.01.2017 14:59:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler