Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'den referandum hazırlığı

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesinde AK Parti tarafından 'Teşkilat İçi Eğitim ve Referandum Hazırlığı' toplantısı yapıldı.

        AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz başkanlığında yapılan toplantıya partililer katıldı. Katılımcıların moral motivasyonunu sağlamak ve birlik beraberlik duygularının pekiştirilmesi için yapılan toplantıda, AK Parti İlçe Başkanlığının yaptığı çalışmalar değerlendirildi. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi öngörülen referandum için hazırlıkların da değerlendirildiği toplantıda, mahalle başkanlıklarının çalışmaları ve sandık kurullarının oluşturulmasına yönelik bilgiler verildi.

        Toplantıyı değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, Malazgirt olarak tam kadro çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Olası bir referanduma ya da yapılacak olan seçimlere hazırız. Önceliğimiz Malazgirt ilçe merkezi ve köylerimiz olacaktır" dedi.

        (VE-MSA-Y)

        01.02.2017 10:15:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler