Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozdoğanlı Ak Kadınlar yaşlıları ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - AK Parti Kadın Kolları Bozdoğan İlçe Başkanlığı üyeleri, Aydın Aymelek Derneği'nin Gündüz Yaşlı Bakım Evi'ni ziyaret etti.

        AK Parti Bozdoğan Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Bacakoğlu ve kadın kolları ilçe teşkilatına üye kadınlar, Aymelek derneği Gündüz Yaşlı Bakım Evi'ni ziyaret ederek yaşlılarla sohbet edip, gönüllerini aldılar.

        İnsanların belli bir yaştan sonra daha çok hassaslaştığını ve daha fazla sevgi beklediğini söyleyen AK Parti Bozdoğan Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Bacakoğlu; "Aydın Aymelek Derneği'nin Gündüz Yaşlı Bakım Evini ziyaret ettik.Yaşlılarımızla muhabbet edip hallerini hatırlarını sorduk. Onlar kendilerine gösterilen bu ilgiden o kadar memnun ki; tekrar buraya geleceğiniz günü sabırsızlıkla bekliyoruz, dediler. Gündüz Yaşlı Bakım Evi'nde olmaktan cok mutlu olduklarını, derneğe olan memnuniyetlerini dile getirdiler.Belli bir yaştan sonra daha cok hassaslaşır, daha fazla sevgi ilgi bekleriz sevdiklerimizden. Aymelek Derneği de tam da iste bu yüzden var.Yaşlılarımızın kendilerini yalnız ve değersiz hissetmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Allah onlardan razı olsun. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Aymelek derneğimizin başkanı gönlü güzel ablamız Yurdagül Altınbaş'a cok teşekkür ediyoruz" dedi.

        (OD-MB-Y)

        02.02.2017 11:58:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler