Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Değnekler'in yağmur suyu çilesi sona erecek

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara'nın Değnekler Mahallesi'ne yağmur suyu hattı döşeyerek, yaşanan sıkıntıları çözüme kavuşturdu.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerde yağışlı havalarda yaşanan taşkınların önüne geçmek için çalışıyor. Bu kapsamda MASKİ, Gölmarmara ilçesinde de işlerini sürdürüyor. Değnekler Mahallesinin yağmur suyu sıkıntısı yapılan çalışmayla ortadan kaldırıldı. Yola taşarak vatandaşın evlerine ulaşmasına engel olan bu durum MASKİ ekiplerinin çalışması ile son bularak mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı.

        MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, küçük büyük demeden vatandaşların sıkıntılarına çözüm ulaştırmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Aslay, "Vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları ekiplerimizin koordinasyon halinde çalışması sayesinde yakından takip ediyoruz. Tespit ettiğimiz sıkıntıları da ortadan kaldırmak için ekiplerimizi sorun yaşanan mahallelere yönlendiriyoruz. Bu bağlamda, Gölmarmara ilçemizin Değnekler Mahallesinde yaşanan yağmur suyu çilesine son vermek için yaptığımız çalışma sonuçlandı ve hat döşeme işlemimiz sona erdi. Vatandaşlarımız için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

        (SC-Y)

        02.02.2017 17:28:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler