Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul boyama ekibi yeni proje için toplandı

        (Fotoğraflı)

        Cuma Sarı

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir grup gönüllü genç tarafından kurulan 'Siverek Elden Ele Eğitim ve Kültür Platformu' (SEKÜP) yönetim kurulu üyeleri, yeni yapacakları projeler için bir araya geldi.

        Aralarında farklı şehir ve üniversitelerden öğrencilerin bulunduğu SEKÜP gönüllüleri, daha önce Yalankoz ilkokulunu boyamıştı. SEKÜP üyeleri, yapılacak projeler için görüşmek üzere bir kafede toplandı. Üyeler arasında düzenlenen toplantı da platformun kuruluş amacı ve yapılacak faaliyetler hakkında konuştu. Platform temsilcisi Ferat Çetiner yaptığı açıklama da, "SEKÜP olarak bizler sorunların değil, çözümlerin bir parçası olmak istiyoruz. Üniversiteli gençler olarak bizler Siverek'te genel olarak eğitim sorunlarını çözmek için bir araya geldik. Amacımız ihtiyacı olan okullarımızı belirleyip onların ihtiyaçlarını karşılamak. Bu konu da bizlere destek olabilecek kişilerden de destek bekliyoruz" dedi.

        Toplantı, gönüllülerin yapacakları faaliyetleri belirlemesinin ardından sona erdi.

        (CS-SD-Y)

        02.02.2017 17:54:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler