Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurtulan'dan ÇAK-DER'e destek

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Mustafakemalpaşa Çakallar Mahallesi Yardımlaşma Derneği'nin (ÇAK-DER) yeni yönetimi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

        Ocak ayındaki kongrede Çakallar Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanlığı'na seçilen Cemalettin Karaca ve yeni yönetimi, tanışma ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile görüştü. Ziyarette konuşan ÇAK-DER Başkanı Cemalettin Karaca, 6 yıl önce kurulan derneğin başta eğitim ve kültür olmak üzere birçok alanda faaliyet gösterdiğini söyledi. Karaca, "Çakallar yağlı güreşçileriyle tanınıyor. 30'a yakın pehlivanımız her yıl er meydanında ilçemizi temsil ediyor. 159 üyeli derneğimiz yeni bir oluşumla göreve başladı" dedi.

        Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, "Dernekleri yaşatmak gönüllük ister. Bu gönüllü çalışmayı esas kılan Çakallar Derneği'ni tebrik ediyorum. Bu derneklerin burslarıyla eğitim gören çocuklarımız gelecekte kendilerine maddî ve manevî destek olan bu kuruluşlara daha çok sahip çıkacaktır" dedi.

        (MŞ)

        03.02.2017 16:41:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler