Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Hürriyet, referandum çalışmalarına başladı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, parti kadın kolları üyeleriyle referandum çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı.

        Kocaeli genelindeki ilçeleri tek tek gezerek referandum çalışmalarına hızlı giriş yapan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük ve Gebze'de partisinin kadın kollarıyla beraber ev ziyaretlerinde bulundu. Referandum çalışmalarına Kocaeli'nin ilçelerinde başlayan Milletvekili Hürriyet, ilk olarak Gebze ilçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ile beraber ilçe mahallelerine ev ziyaretleri gerçekleştirerek, referandum öncesinde özellikle kadınların nabzını tuttu.

        Milletvekili Hürriyet daha sonra Şirinköy mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların neden 'Hayır' demeleri konusunda bilgilendirmede bulundu. İki ilçede birden referandum çalışmalarında bulunan CHP Milletvekili Hürriyet, Derince ve Çayırova ilçelerinde çalışmalarına devam ederek 12 ilçeyi de tamamlayacak.

        (İG-GY-Y)

        05.02.2017 13:46:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler