Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir 1.amatör lig 10.hafta maçları tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir 1.amatör lig A ve B grubunda 10.hafta müsabakaları hafta sonunda oynanan maçlar ile tamamlandı.

        Nevşehir 1.amatör ligde 10.hafta maçları hafta sonunda oynanan 6 müsabaka ile tamamlandı. 10.hafta maçlarında futbolseverler 25 gol izlerken haftanın en gollü maçı Çat Gençliksporun Göresporu 7-4 mağlup ettiği maçta yaşandı. 1.amatör lig 10.hafta maçlarında Çat Gençlikspor:7 Görespor:4, K.Göremespor:1 Kaymaklı Belediyespor:0, Gülşehir Belediyespor:2 Acıgölspor:2, Telekomspor:0 Avanosspor:2, Suvermez Kalespor:0 NEÜ Gençlikspor:3, Derinkuyugücü:4 Ürgüpspor:0 sonuçları elde edilirken A Grubunda Çat Gençlikspor, B Grubunda ise Kapadokya Göremespor liderliklerini sürdürdü.

        (COŞ-AÖ-Y)

        06.02.2017 11:55:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler