Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'da karla mücadele çalışması

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan Belediyesi, iş makinelerinin giremediği alanları kar timi ekibiyle temizliyor.

        Gece gündüz aralıksız çalışarak ilçe merkezini kardan temizleyen Tatvan Belediyesi; 22 iş makinesi ve 100 personelden oluşan kar timi ekibi ile 22 mahallede eş zamanlı olarak karla mücadele çalışmasını sürdürüyor. İlçe merkezinde gece gündüz aralıksız kar temizleme çalışması yürütüldüğünü kaydeden Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, ilçedeki tüm yolların kardan temizlendiğini söyledi. Belediye bünyesinde oluşturulan kar timinin 22 mahallede eş zamanlı olarak karla mücadele çalışması yürüttüğünü kaydeden Menteş, "İlçemizde 22 iş makinesi ve 100 personel ile 22 mahallede eş zamanlı olarak başlatılan kar temizleme çalışması devam ediyor. Kar timimiz gece gündüz aralıksız çalışıyor. Çok şükür hiçbir mahallede sorun yok ve yollarımızı tamamen açtık. Mahallelerdeki yol açma çalışmalarımızı dün itibarıyla tamamladık ve yol genişletme çalışmaları sürüyor. Aynı zamanda çarşı merkezindeki yollarda ve kaldırımlarda da kar temizleme çalışması yürütüldü. Hiçbir aksaklık yok" dedi.

        Zaman zaman ara sokaklarda yapılan uygunsuz araç parklarından dolayı aksaklıklar yaşandığını ifade eden Menteş, vatandaşların bu konuda yaşanan aksaklıkları anlayışla karşılamalarını ve çalışmaları aksatmayacak şekilde araçlarını park etmeleri gerektiğini belirtti.

        (HO-MSA-Y)

        07.02.2017 11:41:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler