Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası'nda gıda satışı yapılan dükkanlar denetlendi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda satışı yapılan dükkanlarda denetim çalışmaları yaptı.

        Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bakkal, market ve süpermarketlerin raflarında bulunan ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ederken ürünlerin saklama koşullarına uygun olup olmadığı konusunda da denetim yaptı. Halkın sağlığını tehdit edebilecek her türlü olumsuz koşulun önüne geçmek için denetimlerini sıklaştıran ekipler kanunlara uymayan işletmelere de para cezası kesti.

        Denetimler hakkında bilgiler veren yetkililer, "Denetimler toplum sağlığını ve huzurunu korumak amacıyla yapılıyor. Zabıta Müdürlüğümüz esnafımızla sürekli iletişim halinde çalışıyor. Zabıta personelimiz halkımızın sağlığını düşünerek bu tür denetimleri belirli periyotlarla yapmak zorundalar" şeklinde konuştu.

        (İG-İÇ)

        07.02.2017 15:45:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler