Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Güvenlik Koruculuları Başkanı Sözen Şemdinlide

        (Fotoğraflı)

        Ecevit Bay

        HAKKARİ (İHA) - Anadolu Güvenlik Korucular ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen Şemdinlide güvenlik korucularıyla bir araya geldi.

        Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda güvenlik korucularıyla bir araya gelen Anadolu Güvenlik Korucular ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, korucuların sıkıntılarını dinledi. Sözen burada yaptığı açıklamada; "Biz burada güvenlik korucularımızın sıkıntılarını gidermek için buradayız. Bizim burada olmamızın amaçlarından biri de şuanda ülkemizin zor durumlardan geçtiği bu dönemde önümüzdeki günlerde olacak referandum süreci daha Cumhurbaşkanımız tarafından onay verilmemişken biz gecen hafta Şırnak Federasyon başkanımızla birlikte bu hareketi Şırnak'ta başlattık. Bugün de Hakkari'de devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde diğer illerimizde de toplantılara devam edeceğiz" dedi.

        Toplantıya Hakkari 26. Dönem Milletvekilli Mehmet Fırat, Şemdinli Korucular Dernek Başkanı Feyzullah Şen, Şırnak Korucular Derneği Başkanı Mehmet Göngür, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya katıldı.

        (EB-ŞAK-Y)

        07.02.2017 16:54:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler