Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kargalı Mahallesinde yol çalışmaları tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi tarafından Kargalı Mahallesinde yapımı tamamlanan yollar, vatandaşın hizmetine sunuldu.

        Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol'un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını aralıksız şekilde devam ettiriyor. Ekipler kilitli beton parke yapımı, stabilize yol yapım ve yeni yol açma çalışmalarına hız verdi. Bu bağlamda merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapılmadan devam ettirilen çalışmalar kapsamında, yeni yollar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

        Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerdeki yol çalışmaları kapsamında Kargalı Mahallesinde stabilize çalışmalarını tamamladı. Mahalle sakinleri, yeni yolların yapılmasından dolayı Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

        Kargalı Mahalle Muhtarı Halil Can ise, "Haliliye Belediyesinin çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Fen işleri müdürlüğü çalışmalarını mahallemizde tamamladı" dedi.

        Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü, Yedikuyu ve Yıldız mahallelerinde de stabilize yol yapım çalışmalarında sona yaklaştı.

        (BB-OSM)

        08.02.2017 11:21:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler