Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet Kabaklı mezarı başında anıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, gazeteci-yazar Ahmet Kabaklı'nın ölümünün 16'ncı yılı nedeniyle düzenlenen anma programına katıldı.

        Türk Edebiyatı Vakfı tarafından Ahmet Kabaklı'nın Eyüp Mezarlığı'nda bulunan kabri başında düzenlenen programa, Başkan Remzi Aydın'ın yanı sıra, Kabaklı'nın kurucusu olduğu TEDEV Başkanı Serhat Kabaklı, torunları Ahmet Burak, Şükrü Orhun ve Safinaz Muhterem Kabaklı ile yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

        Kur'an-ı Kerim tilavetinin yapıldığı ve duaların edildiği program sonrasında Kabaklı ile ilgili duygularını paylaşan Başkan Aydın, "Ahmet Kabaklı büyüğümüze Allah'tan rahmet diliyorum. Ahmet Kabaklı abimiz bugün toplumun önde gelen insanları üzerinde çok önemli etkileri olmuş bir üstadımız, hocamız ve büyüğümüzdür. İnşallah onun çizdiği yoldan bugün yeni nesil gençler yürüyecektir. Bu Hak bir yoldur, bereketli bir şekilde devam edecektir. Allah hem Ahmet Kabaklı hocamızın hem de Servet Kabaklı abimizin bu gayretlerini bereketlendirecektir. Mekanları cennet olsun" dedi.

        (HB-HA-Y)

        08.02.2017 13:39:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler