Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aykırı Kumpanya Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - Biga Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek Aykırı Kumpanya adlı oyun, 11 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

        Gösterime sunulacak oyun ile ilgili Biga Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada; "Yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan Enver Aysever, izleyiciyi bir zaman tünelinden geçirerek bellek tazeliyor. Anlatımına kişisel tarihinden hatıraları da ekleyerek kah güldürüyor, kah ağlatıyor, çokça düşündürüyor, zihinlere ve yüreklere dokunuyor. Aykırı Kumpanya kimi zaman bir Ahmet Kaya şarkısıyla ağlıyor, kimi zaman Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı'yla kahkahalar atıyor, kimi zaman Sabahattin Ali'nin Melankoli'siyle hüzünleniyor. "Aykırı Kumpanya" seyirci için şarkılı, şiirli, sazlı, sözlü bambaşka bir dünya kuruyor" denildi.

        (UYC)

        08.02.2017 15:51:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler