Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi'de hem esnafa hem vatandaşa kolaylık

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Karesi İlçesi sınırları içerisinde kurulan ve kadınların el emekleri ürünlerini sergilediği Hanımeli Pazarındaki esnaflara tanıtım kimlik kartı dağıttı.

        Karesi Belediyesi hem vatandaşların güven içerisinde alışveriş yapabilmelerini hem de pazar yerinin daha nizami bir şekilde hizmet vermesini sağlayan uygulama ile daha kaliteli ve iyi bir hizmet vermeyi planlıyor. Yapılan uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirten pazarcı esnafı "Karesi Belediyemizin yapmış olduğu bu çalışmayı pazarcılar açısından olumlu buluyoruz" derken vatandaşlar ise "Dağıtılan kimlik kartları sayesinde alışveriş yapacağımız esnafı kolaylıkla tanıyacak ve daha doğru ilişki kurabileceğiz" açıklamasında bulundu.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Karesi Belediyesi yetkilileri, "Vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir şekilde alışveriş yapması için gereken tüm önlemleri almaya devam edeceğiz. Hem vatandaşımız hem de esnafımız için standartları yükseltmeye çalışıyoruz" dedi.

        (TS-

        08.02.2017 16:06:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler