Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emniyet Müdürü Öztürk'ten Başkan Erener'e '15 Temmuz' tablosu

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'i makamında ziyaret ederek, FETÖ/PDY Terör Örgütünün 15 Temmuz Darbe girişimi esnası ve sonrasında yaşananların resimlerle anlatıldığı ve 'Unutmadık, Unutturmayacağız' yazılı tablo hediye etti.

        Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 15 Temmuz'da Türk tarihi böylesi hain bir kalkışmayı, hain bir ihaneti görmediğini söyledi. İnsanımıza acımasızca kurşun sıkan bu hain paralel terör örgütünü bu milletin asla unutmayacağını belirten Erener, "Milletimiz yine dünya üzerinde görülmemiş bir duruş sergileyerek tankların altına yatan, adeta merminin karşısına göğsünü siper ederek, tarihe geçmiştir. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın ve hainlere fırsat vermesin. Sayın Emniyet Müdürümüz Uğur Öztürk'e bu ince davranışından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ise, 64 polis, 4 asker ve 173 sivil toplam 241 kişinin şehit düştüğü FETÖ/PDY Terör Örgütünün hain darbe girişimini unutturmamaya çalıştıklarını, 15 Temmuz Darbe girişimi esnası ve sonrasında yaşananların resimlerle anlatıldığı ve 'Unutmadık, Unutturmayacağız' yazılı tabloyu herkese ulaştıracaklarını söyledi.

        (BÖ-ÖS-Y)

        09.02.2017 10:20:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler