Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnegöl'ün yeni mezarlığına definler başladı

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'ün Alanyurt bölgesinde açılan yeni mezarlıkta definler başladı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Alanyurt Hamzabey Mahallesi'nde düzenlenen yeni mezarlıkta incelemelerde bulundu. Başkan Recep Altepe, "Bursa'nın 17 ilçesiyle yaşanabilir bir şehir olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mezarlıkla ilgili hizmetleri de Büyükşehir Belediyesi veriyor. İnegöl ilçemizde mevcut mezarlıklar doldu. Büyükşehir tarafından Alanyurt Hamzabey'de 100 dönümlük arazi mezarlık yapıldı" dedi.

        Çalışmaların tamamlandığını vurgulayan Recep Altepe, "Altyapı ve yol çalışmaları, ihata duvarı ve binasıyla mezarlık hizmete alındı. İlk etabı tamamladık, bir haftadır da defin yapılıyor. Daha sonra ilave kısımları da yapılacak" diye konuştu.

        (MŞ)

        09.02.2017 11:18:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler