Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dart turnuvası nefes kesti

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da yoğun katılımla gerçekleştirilen dart turnuvası çekişmeli yarışmalara sahne oldu.

        Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Halk Eğitim Merkezi bünyesinde dart hocası Hasan Arslan tarafından çalışmaları sürdürülen dart sporuna ilgi her geçen gün artıyor. Yoğun ilgi nedeniyle kentte dart turnuvası düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu turnuva, oldukça çekişmeli yarışmalara sahne oldu. Seyircilerin de katılımıyla oldukça renkli görüntülerle devam eden turnuva sonucunda dereceye girenleri madalyaları Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Berçem Yalçınkaya ve Mustafa Birsen tarafından verildi.

        Dart antrenörü Hasan Arslan, "Diyarbakır Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ilk defa düzenlenen turnuvanın çekişmeli geçmesi aynı zamanda katılımın yüksek olması bizleri çok daha büyük turnuvalara katılım noktasında teşvik etmektedir. Eminim ki birkaç yıl içerisinde Türkiye şampiyonasında derece yapacak ve milli takıma seçilebilecek dartçılara sahip olacağız. Başta bu branşın ilimizde de faaliyet göstermesine imkan tanıyan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Kızıl'a ve müdür yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bu organizasyonu yapmamız konusunda desteklerini esirgemeyen Dart Federasyonuna ve İl Temsilcisi Salih Kulaksıza teşekkür ediyoruz" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        09.02.2017 11:31:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler