Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaosmanoğlu, köylü pazarında ev alışverişi yaptı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra'da yapılan köylü pazarını gezdi, evinin alışverişini yaptı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra'nın ilçe merkezinde yapılan köylü pazarını gezdi. Kandıra pazarını gezdikten sonra ev alışverişini de yapan Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra pazarına gelen vatandaşlarla ve yerel üreticilerle de samimi bir şekilde sohbet etti. Ziyaretin ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Doğal ürünler arayan vatandaşlarımız buraya gelsin. Kandıra ve çevresinde yetiştirilen sebze, meyve ve süt ürünlerini almalarını özellikle tavsiye ediyorum. Bu şeklide yerel üreticilere de katkı sağlamış oluruz" dedi.

        (İG-GY-Y)

        09.02.2017 13:32:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler