Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça Bağarasında halk toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Foça ilçesindeki halk toplantısına katılan protokol üyeleri, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

        Foça ilçesinde, zaman zaman yapılan halk toplantısı gerçekleştirildi. Foça Bağarasındaki toplantıya, Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Programa çok sayıda vatandaş katılırken, protokol üyeleri vatandaşların sıkıntılarını dinleyip yardımcı olmaya çalıştı. Şikayetler daha çok yerleşim alanlarındaki hayvan çiftlikleri ve sinekler konusunda geldi. Bazı vatandaşlarda tepki göstererek, geçimlerini hayvancılıkla sürdürdüklerini söyledi.

        Son kararname ile Foça Kaymakamlığına atanan Ali Çetin, kendini tanıtarak, "Devlet görevi nöbet gibidir. Foça'da hizmete devam edeceğiz. Kapımız tüm vatandaşlarımıza her zaman açık" dedi.

        (SV-HG-Y)

        09.02.2017 14:06:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler