Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakamdan gençlere futbol sahası sözü

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Turhal Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer, gençlerin futbol sahası isteklerini geri çevirmeyerek köyde uygun bir alan bulunarak futbol sahası yapılacağı sözünü verdi.

        Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Gökdere, Kamalı, Kazancı ve Sarıkaya köylerinde Kaymakam Üçer, köy muhtarları ve köylülerle sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinledi. Sarıkaya Köyü ziyaretinde gençler köylerinin yamaçta olması dolayısıyla futbol oynayacakları alan olmadığını söylemeleri üzerine Kaymakam Üçer, uygun bir alan bulunarak futbol sahası yapacağı sözünü verdi. Ziyarette ayrıca köy halkı ile sohbet ederek konuşma yapan Kaymakam Üçer, Turhal'da göreve başladığı günden itibaren hem şehir merkezi hem de köyleri daha iyi tanımak için ziyaretler yaptığını ifade ederek, "Özellikle köy gezilerini daha da önemsiyorum. Çünkü buradaki insanlarımızın da şehir merkezindeki insanlarımız gibi sağlıklı, huzurlu ve çağdaş bir yaşam sürmeleri en doğal hakları. Bu nedenle hem köylerimizi tanımak hem de buralarda ikamet eden vatandaşlarımızın istek, şikayet ve sorunlarını dinlemek amacıyla köy ziyaretlerimizi yapmaya azami özen gösteriyorum" dedi.

        (Nİ-SLH-Y)

        09.02.2017 14:54:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler