Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Konak ilçe ziyaretlerine devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile ilçe esnaf odalarına gerçekleştirdiği ziyaretlere Bolvadin ve Emirdağ ile devam etti.

        Bolvadin'in önemli yatırımcılarından ve hayırseverlerinden, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Emet'i evinde ziyaret eden ESOB heyeti, umre ziyaretinden dönen Emet ve ailesine hoş geldin dedi, kutsal topraklara ziyaretlerinin kabul edilmesini diledi.

        ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Tan, Bolvadin'den sonra Emirdağ Şoförler Odasını ziyaret ederek Başkan Vekili Murat Potuk ile bir süre görüştü. Heyet daha sonra Emirdağ Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Aşık'ı işyerinde ziyaret etti.

        Heyet son olarak Bayat Esnaf Odasını ziyaret ederek Başkan Harun Bayrak ile görüştü.

        4 ilçeye yapılan ziyarette esnafın sorunları ve çözüm yollarının yanı sıra, referandum konusu da gündeme geldi.

        (GC-

        09.02.2017 15:13:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler