Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Soylu'dan Başbakan Yıldırım'a 'yardım' teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Menderes ilçesinde, aşırı kar yağışı sonrası yaşanan sera felaketinin ardından kısa sürede üreticilere destek sağlayan Başbakan Binali Yıldırım'a, üreticiler adına Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu teşekkür etti.

        Menderes'te ilçesinde, yoğun kar yağışıyla birlikte seralar çökmüş ve onlarca üretici mağdur olmuştu. Felaketin ardından, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, konuya el atarak mağdur olan 750 üreticiye destek sağlanması talimatını verdi. Yıldırım'ın talimatıyla birlikte de üreticilere yardımlar yatırılmaya başlandı.

        Kısa sürede yaraların sarılması için yardımcı olunduğunu ifade eden Başkan Soylu, "Sera felaketinin ardından mağdur olan üreticilerimize ilk etapta can suyu olacak maddi yardımlar yatırılmaya başlandı. Bu süreçte bize sonuna kadar destek veren, derdimizle dertlenen, soruna yıldırım hızıyla el atan Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'a teşekk ür ederim" dedi.

        (HG-Y)

        10.02.2017 09:49:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler