Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam İhsan Kara, Tebessüm Çarşısını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediyenin Tebessüm Çarşısını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı'nı ziyaret ederek birim yöneticisi İbrahim Uncu'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Pursaklar'da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Tebessüm Çarşısı'nın hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve personele teşekkür etti.

        Tebessüm Çarşısını gezen Kara, "Pursaklar'da çok önemli bir ihtiyaca cevap veren özel bir çarşı burası. Buradaki bütün ürünler yeni ve etiketlerinde 'burada para geçmez' sloganı yer alıyor. Sayın Başkanımıza ve personele teşekkür ediyorum. Bizlere ulaşan hemşerilerimiz buradaki hizmetlerden çok memnunlar. Pursaklar'ı hep birlikte tebessüm ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

        (JA-MK-Y)

        10.02.2017 10:32:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler