Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran, "Çalmadık kapı bırakmayacağız"

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - AK Parti Körfez İlçe Kadın Kollarının toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Önümüzde önemli bir süreç var. Bu parti meselesi değil, vatan meselesi. O yüzden herkese anlatacağız" dedi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eşi Bilge Baran ile birlikte AK Parti Körfez İlçe Kadın Kollarının düzenlediği toplantıya katıldı. İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve teşkilat üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Kadınlarımız, teşkilatın gözde yapısı. Çünkü yükü çeken, sahada ön planda olan sizlersiniz. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Bugün Dünyada zalime 'dur' zulme karşı çıkan diyen tek bir lider var. Bizde böyle bir liderle yol arkadaşlığı yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Önümüzde şimdi önemli bir süreç var. Bu sürece parti meselesi olarak değil, onur meselesi ve vatan meselesi olarak bakmak lazım" dedi.

        Referandum hakkında halkı bilinçlendireceklerini ifade eden Başkan Baran, "Öncelikle biz neden 'evet' diyeceğiz bunları bileceğiz. Neden evet dediğimizi de sağcı, solcu, futbolcu kim olursa olsun bütün insanlarımızın kapısını çalarak anlatacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Onlara da; vatan deyince gerisi teferruattır diyeceğiz. Bu vatanı seviyorsak, 15 Temmuz ve onların şakşakçılarına karşıysak, darbe anayasası yerine sivil anayasa istiyorsak bu referandumda evet dememiz lazım. Mazlumlar için daha güçlü bir Türkiye için evet diyeceğiz. Süreç sonunda kazanan Türkiye olacak" ifadelerini kullandı.

        (GY-Y)

        10.02.2017 12:27:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler