Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atık Yağ Toplama Projesi

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Çevreye ve doğaya saygılı nesiller yetiştirmek için "Çevre Eğitimi" çalışmaları yürüten OMÜ Vakfı Özel Okulları, Atakum Belediyesi iş birliği ile "Samsun Maarif Hareketi" adı altında Atık Yağ Toplama Projesi'ni gerçekleştirdi.

        Proje kapsamında bitkisel atık yağlar toplanarak geri dönüşüme tabi tutuldu.

        OMÜ Vakfı Özel Okulları öğrencileri, proje kapsamında annelerinin yaptığı kızartmalardan artan yağları kavanozlara ve pet şişelere doldurup okula getirerek sınıf öğretmenlerine teslim etti. Sınıf öğretmenleri tarafından da Atakum Belediyesi yetkililerine nakledilen söz konusu bitkisel atık yağlar nihayetinde imha edildi.

        Bir damlası tonlarca temiz su ve toprağı kirleten atık yağları okullarında biriktiren öğrenciler bu proje sayesinde hem çevreyi korumanın hem de sağlıklı bir gelecek için adım atmanın gururunu duyuyorlar.

        (SAM-SLH-Y)

        10.02.2017 16:44:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler