Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni terfi hattı için çalışmalar başladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes'in Deliçoban Mahallesinde inşa edilecek terfi hattının proje çalışmalarını başlattı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temin etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Gördes Deliçoban Mahallesinde açılan sondaj kuyusuna ait terfi hattında projelendirme çalışmalarına başlandı. Projeler Dairesi Başkanlığı Projeler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, hattın inşa edileceği bölgede ölçümler yapıldı. Saniyede 5 litre verime sahip olan sondajla depo arasında döşenecek olan terfi hattı için yapılan ölçümlerde en uygun güzergah belirlendi. Yaklaşık 2 bin metre uzunluğunda olacak olan hattın proje çalışmaları kısa süre içerisinde noktalanarak, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından uygulamasına geçilecek.

        Deliçoban Mahalle Muhtarı Refik Öztürk, mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Öztürk, "Proje çizilmesi için talepte bulunmuştuk. Çok kısa bir süre içerinde ekipler gelip, ölçüm yapınca çok mutlu olduk. Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'den Allah razı olsun" dedi.

        (SC-Y)

        10.02.2017 17:55:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler