Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfezli tekvandocular altın madalyayla döndü

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Kulübü tekvandocularından Şevval Yarar 'Genç Bayanlar' kategorisinde, Aşkın Kahveci de 'Masterlar' kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

        Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün tekvandocuları Şevval Yarar ve Özge Sarper, antrenörleri Aşkın Kahvaci ile Antalya'da düzenlenen Uluslararası Turkish Open Taekvondo Poomse Şampiyonasının ilk gününde başarılı sonuçlar aldı. Antalya'da düzenlenen şampiyonasında tüm rakiplerini birer birer eleyen Şevval Yarar, 2017 yılı genç bayanlar şampiyonu oldu.

        Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Taekwondo ve Kick Boks Teknik direktörü olan Aşkın Kahveci de 'Masterlar' kategorisinde birinci olarak altın madalya kazandı. Özger Sarper ise şanssız bir şekilde yarı finalde turnuvaya veda etmek zorunda kaldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da sporcularla telefonda görüşerek, başarılarından dolayı kutladı.

        (GY-Y)

        10.02.2017 17:56:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler