Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik Merkezi'nin bağımlılıkla mücadele çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Afyonkarahisar Gençlik Merkezi bağımlılıklarla mücadele kapsamında kurumlar arası işbirliğini sürdürüyor.

        İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sivil toplum kuruluşları ve alanında uzman akademisyen, eğitimcilerin desteği ile iki haftada bir perşembe akşamları il merkezindeki 7 okulun pansiyonunda kalan gençlere uzmanlar tarafından Gençlik Merkezleri akademi çalışmaları ve bağımlılıklarla mücadele konusunda interaktif seminerler veriliyor. Konuya ilişkin Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklamada "Bağımlılıklarla mücadele konusunda Yeşilay ile işbirliği yapılarak, gençler arasında Yeşilay'ın bilinirliği ve gençlere katkısının artması destekleniyor. 9 Şubat Dünya sigarayı bırakma günü nedeniyle Yeşilay Afyonkarahisar Şubesinden Eğitimci Arif KAVAS tarafından Sahipata İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan gençler genel anlamda Bağımlılıklarla Mücadele konusunda bilinçlendirilmiş hem de Dünya Sigarayı Bırakma Günü ile ilgili kendilerine farkındalık kazandırılmıştır" denildi.

        (HK-MET-Y)

        10.02.2017 18:35:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler