Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulalı muhtarlar büyükşehirin hizmetlerinden memnun

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kula ilçesini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir ve MASKİ'nin çalışmalarıyla ilgili olarak Kula'ya ziyaret düzenledi. Öncelikle Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret eden Yalçınkaya ve Coşkun, ilçede hayata geçirilen ve yapılması planlanan projelerle ilgili görüşme gerçekleştirdiler. Görüşmede Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve Kula Belediyesi Meclis Üyesi Faik Şentürk de yer aldı. Başkan Tosun'un makamındaki görüşmenin ardından Kula Belediyesi ek hizmet binası toplantı salonunda Kula Mahalle Muhtarları ile bir araya gelindi.

        Muhtarlar hizmetlerden memnun

        Toplantı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un açılış konuşmasıyla başladı. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, mahalle muhtarlarının taleplerini dinlediler. Kulalı muhtarlar Büyükşehir'in hizmetlerinden memnun olduklarını söyleyerek, bu hizmetlerin devamını da beklediklerini ifade ettiler. Kula Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bey Mahallesi Muhtarı Halil Karabulut ile Kavacık Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin, Genel Sekreter Yalçınkaya ve Genel Müdür Coşkun'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundular.

        "Çalışmalarımızı vatandaşlarımız için yapıyoruz"

        MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, toplantıda MASKİ'nin Manisa genelindeki çalışmalarının aralıksız şekilde devam ettiği belirtti. Coşkun, "Çalışmalarımızı vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak için yapıyoruz. Bazı mahallelerimizin yıllarca altyapı ihtiyaçları giderilmemiş. Büyükşehir Belediyesi yasası ile bizlere bağlanan mahallelerimizde öncelik ve ihtiyaç sırasına göre çalışmalarımızı vakit kaybetmeksizin başlattık. Mahallelerimizin sorunlarını MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısında Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e ilettiğimizde kendisi çalışmaların biran önce başlatılmasını ve kısa süre içerisinde tamamlanmasını istedi. Başkanımızın ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini en güzel şekilde tamamlamak için çalışıyoruz. Kulamıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        "Muhtarlarımıza büyük görevler düşüyor"

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, "Öncelikle muhtarlarımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün selamlarını getirdim. İlçemizin gelişimine her anlamda katkı sağlayacak hizmetlerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu hizmetlerde siz muhtarlara büyük görevler düşüyor. Sizler vatandaşlarla aramızda köprü vazifesi görüyorsunuz. Ve mahallelerde yaşayan biri olarak ihtiyaçları bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Sizler tarafından bizlere gelen tüm istekleri değerlendirmeye alıyoruz. Ve elimizden geldiğince hayata geçireceğiz. Sizlerden tek isteğimiz makul istekler ve sabırlı olmanız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün önderliğinde Manisa'da yaşayan vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmeleri için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

        "Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliğimiz devam edecek"

        Toplantının açılış konuşmasını da yapan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kulamızın gelişmesinde büyük katkıları olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün bizlere her zaman desteklerini vermeye hazır. Mahalle Muhtarlarımız isteklerini bizlere ulaştırıyor. Öncelikle kendi belediyemizce yapmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımız ile birlikte Kula'mızı daha ileri seviyelere, vatandaşlarımızın da daha sağlıklı ortamlarda yaşam sürdürmeleri için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz Kula merkez ve mahallelerimizde önemli yatırımlar yapmakta. Kula'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarlar olarak hizmetlerin gelmesini dört gözle bekliyoruz. Kula Belediye Başkanı olarak muhtarlarımızı hizmetlerden memnun olduklarını görmek bizler için mutluluk ve gurur verici. Bizlere vermiş olduğu destekler için Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e çok teşekkür ederim. Kula Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde işbirliğimiz devam edecek" dedi.

        Muhtarlar toplantısının ardından Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un makamında Büyükşehir Koordinatörlüğü ve ilçe MASKİ binasında çalışanlarıyla koordinasyon toplantısı yaparak, çalışmalarla ilgili istişare de bulundu.

        (SC-Y)

        12.02.2017 14:21:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler