Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Genç, İlçe Emniyet Müdürü Arınç'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Hasan Arınç'ı ziyaret etti.

        Döşemealtı Belediye Başkanı Turgy Genç, Emniyet Müdürü Ali Saydam'ın il dışına tayin olmasının ardından göreve getirilen Pasaport Şube eski Müdürü Hasan Arınç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçenin güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerine önemli görevler düştüğüne değinen Başkan Genç, "Döşemealtı İlçemiz, güvenlik ve asayiş bakımından her zaman gıpta ile bakılan sakin bir bölge olmuştur. Bunun da en önemli sebebi biz yerel yöneticilerle kolluk kuvvetlerimizin koordineli çalışmasıyla olmaktadır. Yeni İlçe Emniyet Müdürümüze ve ekibine başarılar dilerim" dedi.

        Yeni İlçe Emniyet Müdürü Hasan Arınç, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirirken, "İlçemizde yaşayan vatandaşların güven içerisinde olmaları için elimizden geleni yapacağız. Belediye Başkanımız Turgay Genç'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        13.02.2017 10:20:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler