Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÖGEM Başvuruları 17 Şubat'a uzatıldı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediyesinin ilçe gençlerinin yerel yönetimlerde söz sahibi olabilmeleri aynı zamanda mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı da bulunabilmek amacıyla kurduğu Döşemealtı Gençlik Meclisi'nde (DÖGEM) ikinci dönem kayıtları 17 Şubat tarihine uzatıldı.

        Döşemealtı'nda yaşayan 14-25 yaş arası gençlerden kurulacak DÖGEM ön kayıt süresi 17 Şubat 2017 tarihine uzatıldı. Engelli gençlere öncelik verilen ayrıca yüzde 50 cinsiyet kotası uygulaması ile Türkiye'de gençlere yönelik örnek sosyal proje olarak gösterilen DÖGEM, 1. Yılında Sosyal Belediyeler Birliği bünyesinde düzenlenen yarışmada ödüle layık görüldü.

        DÖGEM başvurularının tamamlanmasından sonra aralarında Sivil Toplum Kuruluşu ve Üniversitelerden oluşturulan bağımsız komite, Döşemealtı'nın 50 Genç Vekilini mülakatla belirleyecek. Genç vekiller DÖGEM Akademi bünyesinde mesleki ve kişisel eğitimler alabilecek, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılıp Avrupa projelerine dahil olabilecek.

        Döşemealtı'nın ikinci dönem genç vekili olabilmek için kayıt yaptırmaya gelenlere, DÖGEM'in ilk genç vekilleri de yardımcı oluyor.

        (SÇ-SÇ-Y)

        13.02.2017 11:20:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler