Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meram Minyatür Yarışması sonuçları açıklandı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Meram'ın geçmişten günümüze tarihi güzelliklerinin anlatıldığı 'Meram' isimli minyatür yarışmasında dereceye giren eserler belirlendi.

        Farklı üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakülteleri'nden akademisyenler ile minyatür sanatçılarından oluşan jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda yarışmada dereceye giren eserler ile sergilenmele ve satın alınmaya değer eserler belirlendi. Birinciliği Konya'dan Rıdvan Ak, ikinciliği Ankara'dan Figen Kubatoğlu kazanırken üçüncülüğe ise İstanbul'dan Figen Çelebioğlu'nun minyatürü layık görüldü.

        Yarışmada birinciye 12 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye 8 bin, dördüncüye 5 bin, beşinciye 2 bin, altıncıya bin TL'lik ödül verilecek. Bununla birlikte dereceye giremeyen eserlerden, jürinin uygun gördüğü eserlere de çeşitli hediyeler verilecek. Ödül töreninin ne zaman ve nerede yapılacağı önümüzdeki günlerde Meram Belediyesi'nin web sitesinden duyurulacak.

        (AH-Y)

        13.02.2017 12:14:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler