Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak, ADD Tekirdağ Şubesi'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Kısa bir süre önce ziyaret ettiği Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Saray Şubesinde Tekirdağ'ın tüm ilçelerindeki ADD Şubelerini ziyaret edeceğini açıklayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaretlerinin ikincisini ADD Tekirdağ Şubesi'ne yaptı.

        ADD Tekirdağ Şube Başkanı Servet Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi.

        Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Albayrak ADD anı defterini de imzaladı.

        Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden ADD Tekirdağ Şube Başkanı Servet Gürkan da derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aktardığı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.

        (YG-ÖK-Y)

        13.02.2017 17:00:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler