Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çerkezköy'deki tır parkının kaldırılması çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        Uğur Arslan

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi girişindeki görüntü kirliğini sonlandırmak amacıyla başlatılan Kızılpınar yolu üzerindeki tır parkının kaldırılması çalışmalarında somut adımlar atıldı.

        Çerkezköy Gümrük Müdürlüğünün yan tarafında kurulan tır parkının kaldırılması için Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesi hemfikir oldu. Kaymakam Atilla Selami Abban ve Belediye Başkanı Vahap Akay'ın birlikte yaptığı toplantının ardından gümrük ve parkın kaldırılarak Veliköy Futbol Sahası yakınındaki araziye taşınması kararlaştırıldı. Bu alana Gümrük binasının inşası için belediye tarafından imar tadilatı işlemleri başladı. İmar tadilatının sona ermesinin ardından alan, Gümrük Bakanlığına tahsis edilecek.

        Gümrük Müdürlüğünün taşınmasının ardından boşalacak alana ise Hükümet Konağı ve Çerkezköy Belediyesi tarafından da kültür tesisi yapılacağı belirtildi.

        (UA-YG-MK-Y)

        14.02.2017 12:11:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler