Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tutal, umre yolcularını uğurladı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, umreye gidecek vatandaşlar için düzenlenen uğurlama programına katıldı.

        Seydişehir'den umreye gidecek vatandaşlar için uğurlama programı düzenlendi. Seydişehir Belediyesi önünde düzenlenen uğurlama programına, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile umreye gidecek vatandaşlar ve yakınları katıldı.

        Umreye giden vatandaşlara hayırlı yolculuklar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Bugün çok kutlu bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Allah yapacağınız ibadetleri kabul ve hayırlı etsin. Sağlıklı bir şekilde kutsal topraklara gidip yine sağlıklı bir şekilde aramıza dönmenizi umut ediyorum. Mekke ve Medine'de bizleri de dualarınızda eksik etmeyin. Allah sizleri muvaffak etsin yolculuğunuz hayırlara vesile olsun" dedi.

        Yapılan duaların ardından Başkan Tutal, alanda bulunan umre yolcularıyla tek tek vedalaştı.

        (AH-Y)

        14.02.2017 16:16:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler