Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da 38 esnaf KOSGEB'den kredi aldı

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Kara, sıfır faizli KOSGEB kredisi ile ilgili açıklama yaptı.

        Kara, sıfır faizli 50 bin TL üst limitli krediye kentte 980 esnafın başvuruda bulunduğunu belirterek, 38 kişinin kredi alabildiğini ifade etti. Kara, kredi faiz desteklerinin 2017 yılında da devam edeceği ve şartları taşıyan işletmelerin bu destekten yararlanabileceği anlatarak, "Sıfır faizli kredide KOSGEB'in Kredi Garanti Fonu ile protokol imzalayarak işbirliği yapacağız. Teminat sorunu yaşayan esnaf için Kredi Garanti Fonu da destek verecek. Teminat sorunu olmayan esnafa ödemeler en kısa sürede başlayacak. Teminat sıkıntısı olanlar ise Kredi Garanti Fonu'na başvuruda bulunarak bu sorununu çözecek. Bu şekilde 950 esnafımızın tamamı KOSGEB'in bu finansmanına erişmiş olacak. KOSGEB sıfır faizli işletme kredisi faiz desteğine yeni başvuru alınmayacaktır. Esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        (OA-MP-Y)

        15.02.2017 11:59:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler