Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 günde bin 200 ünite kan toplandı

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA) - Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda Türk Kızılayı Yozgat Şubesi tarafından başlatılan 15 günlük kan bağış kampanyasında bin 200 ünite kan toplandı.

        Yozgat Türk Kızılayı'na ait kan toplama tırında 15 gün içinde bin 200 ünite kan toplandığını hatırlatan Türk Kızılayı Yozgat Şubesi doktoru Selçuk Cansız, vatandaşlara teşekkür etti.

        Yozgatlı vatandaşların kan bağışında oldukça duyarlı olduğunu söyleyen Cansız, "Cumhuriyet Meydanı'na kurduğumuz kan bağış tırı ile 15 günlük bir sürede hedeflediğimiz bin ünite kanın üzerine çıktık. Türk Kızılayı olarak halkımıza teşekkür ediyoruz. Yarın diğer ilçelerimize de sırasıyla kan bağış tırımızı kuracağız. Yozgat'ta gördüğümüz ilgi ve alakayı ilçelerde de görmeyi ümit ediyoruz." dedi.

        (BMG-SK)

        15.02.2017 12:42:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler