Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kalfalık ve Ustalık Sınavlarında 158 kişi başarılı oldu

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Çetin, 2017 Şubat Kalfalık ve Ustalık Sınavlarının tamamlandığını söyledi.

        Lüleburgaz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Çetin, sınavlarda 158 kişinin başarılı olduğunu belirtti. Sınavların tamamlandığını ifade eden Çetin, "2017 Şubat Kalfalık ve Ustalık Sınavlarını tamamlamış bulunuyoruz. Tamamlanan sınavlarda 73 kişi kalfalık belgesi, 66 kişi ustalık belgesi ve 19 kişi de iş yeri açma belgesini almaya hak kazandı. Toplamda sınavlarda 158 kişi başarılı oldu. Yeni ustalık, kalfalık sınavlarına kayıtlarımız başladı. Bundan sonraki ilk sınav Haziran ayında gerçekleşecek. Bilgi almak isteyenler Lüleburgaz Mesleki Eğitim Merkezine gelip bizlerden bilgi alabilirler" dedi.

        (MK-Y)

        15.02.2017 13:35:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler