Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde'de Belediye Başkanları toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Yerel yönetimlerde verimliliği artırmak amacıyla Gaziantep Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler başkan yardımcısı Abdülkadir Yüksel'in katılımı ile, Belediye Başkanları toplantısı yapıldı.

        Ak Parti Niğde Yerel Yönetimler toplantısına, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Yerel Yönetimler Başkanı Sedat Çağlar, İlçe başkanları ve belediye başkanları ile belde belediye başkanları katıldı.

        AK Parti Yerel Yönetimler toplantısında, bilgi ve tecrübe paylaşımı, yerel yönetimlerin etkinliği ve verimliliğini artırmak, çalışmaların usul ve esaslara uygunluğunu temin etmek ve medeniyet tasavvuruna dayalı şehircilik anlayışlarını incelemek amacıyla bilgi paylaşımında bulundu.

        Belediyelerin yaptığı hizmetler, yapılacak projeler ve ihtiyaçlar doğrultusunda ayrıntılı değerlendirmede bulunuldu.

        (YE-AÖ-Y)

        16.02.2017 16:06:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler