Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Şengörür'e hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Üniversitesi Sağlık Yüksekokulunda görev yapan ve emekliye ayrılan akademisyenler, Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şengörür, uzun yıllar Kırklareli Üniversitesinde akademisyenlik yapan, bilimin ışığında bilgi üreten, değerlere sahip çıkan ve bu gayeyle gençlere yol gösteren kıymetli öğretim üyelerinin unutulmayacağına vurgu yaparak, teşekkürlerini iletti.

        Emekliye ayrılan akademisyenler ise bu kutlu mesleği icra etmekten dolayı büyük onur duyduklarını, emekli olduktan sonra da Kırklareli Üniversitesi ile bağlarının her zaman devam edeceğini söyledi.

        (MK-Y)

        17.02.2017 09:57:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler