Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Tarsus Güzelini Seçiyor"

        - Tarsus güzeline 5 bin lira para ödülü verilecek

        (Fotoğraflı)

        Ersoy Yalçın

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "Tarsus Güzelini Seçiyor" adlı güzellik yarışması düzenliyor.

        Göreve geldikleri günden bugüne kadar sosyal ve kültürel aktivitelere önem verdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de farklı bir şekilde kutlayacaklarını ifade etti.

        Bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün dolu dolu kutlanacağını, yapılacak etkinlikler kapsamında bir de güzellik yarışması yapılacağını açıklayan Başkan Can, Tarsus'ta ikamet eden 18-25 yaş arası bayanların katılabileceği yarışma için katılımcıların ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı ve 2 adet fotoğraf ile Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne şahsen başvuru yapmaları gerektiğini belirtti.

        Başkan Can, 1 Mart 2017 Çarşamba günü son bulacak başvuruların ardından yapılacak yarışmada dereceye girenlere ödülleri 8 Mart 2017 Çarşamba günü 75. Yıl Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da yapılacak törende takdim edileceğini, dereceye girenlerden birinciye 5 bin lira, ikinciye 2 bin 500 lira ve üçüncüye bin lira para ödülü verileceğini kaydetti.

        (ERY-Y)

        17.02.2017 15:13:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler