Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düş Bahçesi Çocukları sevindirmeye devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de oluşum gösteren Düş Bahçesi Çocukları topluluğu, yardımlaşma ve çocukları sevindiren projelerine devam ediyor.

        Düş Bahçesi Çocukları topluluğu her yıl yaptığı 'Bir Çocuk Bir Mont Bir Bot' etkinliğine, bu sene de devam etti. Daha önceden belirlenen Afyon, Kütahya ve Eskişehir çevresinde bulunan 73 çocuğa mont, bot gibi çeşitli hediyeler verildi. Bu yıl Muğla'dan bir grup öğrencinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında topladıkları mont, bot gibi ufak hediyeler ile gerçekleşen etkinlikte, çocukların sevinci yürekleri ısıttı.

        Düş Bahçesi Çocukları Kurucu Başkanı Hüseyin Özgören, yaptığı açıklamada, her kış aylarında çocuklar üşümesin diye düzenledikleri 'Bir Çocuk Bir Bot Bir Mont' etkinliğini bu sene kargo şirketlerinin ücretleri yüksek olması ve sponsorluk arayışı nedeniyle geciktiğini, yardımsever bir vatandaşın destekleriyle ulaşımın sağlanmasıyla da dağıtımın hızlı bir şekilde yapıldığını belirtti. Özgören, "Gönül ister ki sosyal sorumluluk projelerinde bizim gibi dernek olmayan platformlara da kargo şirketleri destek olsun. Biz de gönüllü desteklerle daha çok çocuğa ulaşalım. Her şeye rağmen etkinliğimiz başarılı bir şekilde tamamladık ve inşallah önümüzdeki yıl da devam edeceğiz. Etkinliğimize destek veren öğrencilere, öğretmenlere desteklerinden dolayı Düş Bahçesi Çocukları adına teşekkür ederim. Bilgi paylaşımı yapan muhtarlarımıza, kargo desteği veren güzel yürekli vatandaşımıza teşekkür ederim. Biz geleceği inşa etmek için çocuklarımızı bugünden yetiştiriyoruz. Bugün destek alan çocuklar gelecekte birer iyilik meleği olacaklarına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

        (BRK-MET-Y)

        20.02.2017 12:11:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler