Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak'ta hızsızlık şüphelisi iki kadın tutuklandı

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Uşak'ta evlerden hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan iki kadın çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Edinilen bilgiye göre, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı Hırsızlık, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri aldığı bir ihbar üzerine harekete geçti. Hırsızlık yaptıkları binanın çıkışında polis tarafından yakalanan iki kadın gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada ise hırsızlık yaparken kapıları açmaya yarayan aparatlarla, evlerden çaldıkları çok sayıda farklı mücevheratlar ele geçirildi.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen G.A. (19) ve Y.İ. (32) isimli iki kadın çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

        (EÖ-MB-Y)

        20.02.2017 16:11:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler