Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cemre havaya düştü, çalışmalar hızlandı

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Baharın başlangıcı olarak bilinen cemrenin havaya düşmesiyle birlikte ılık havanın yaşandığı Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki üzüm bağlarında kışlık bakım çalışmaları hız kazandı.

        Sarıgöl'deki üzüm bağlarında budama, daldırma, tellerin gerilmesi, bağ çubuklarının toplanmasını gün boyunca yapan üzüm üreticileri bağların arasında baharın müjdecisi olarak bilinen papatyaların arasında çalışmalarını aralıksız olarak tamamlamaya çalışıyor.

        Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, "İlk cemre hava düştü. Birer hafta arayla suya ve toprağa düşer ardından havalar ısınmaya başlar. Doğaya canlılık gelir. İlk cemre düşmesiyle bağların tüm çalışmaları başlar ve son cemre düşene kadar tamamlanmaya çalışılır." dedi.

        (VS-SC)

        20.02.2017 16:35:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler