Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İdmanyurdu Spor Voleybol Takımı başarısını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bilecik ilinde düzenlenen 2016-2017 yılı Kulüplü Voleybol Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar İl Birinciliği müsabakalarına katılan Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü, her iki maçını da rakibine set vermeden 3-0 kazandı.

        Bu hafta Bozüyük Kapalı Spor Salonu'nda oynanan 2016-2017 yılı Kulüplü Voleybol Yıldız Kızlar kategorisinde Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor, Bilecik Gençlik Spor ile karşı karşıya geldi. Maçı rakibine set vermeden 3-0 kazanan Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor 3 puanı alan taraf oldu. Kulüplü Voleybol Genç Kızlar kategorisinde ise Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Bilecik Gençlik Spor ile karşı karşıya geldi. Bu maçı da Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü voleybolcuları 3-0 kazandı. Bozüyük İdmanyurdu Spor'un 2016-2017 Kulüplü Voleybol Genç Kızlar ve Yıldız Kızlar kategorisindeki üçüncü maçları Mart ayı içerisinde oynanacak.

        (FSİ-Y)

        20.02.2017 18:04:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler