Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASTÖB Ankara Şubesi yeni yerine taşındı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Sivil Toplu Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi artık yeni yerinde hizmet verecek.

        MASTÖB Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu, yeni dernek yerleri ile Ankara'nın en merkezi yerinde Malatyalılara hizmet vereceklerini söyledi. Özellikle şehir dışından ve Malatya'dan gelecek hemşehrilerin dernek binasını kullanabileceğini kaydeden Göksu, "Bizim amacımız tüm hemşehrilerimizin bir arada olmalarını sağlamak" dedi.

        MASTÖB'ün Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu kaydeden Göksu, "Biz ayrıştıran değil birleştiren bir kurumuz tüm hemşehrilerimize eşit mesafedeyiz. MASTÖB tüm sivil toplum örgütlerinin çatı kuruluşu olarak tescil edilmiş bir kuruluştur" ifadelerine yer verdi.

        MASTÖB'ün bugün Türkiye'de saygın sivil toplum örgütleri arasında önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Başkan Göksu, "Malatya Sivil Toplu Örgütleri Birliği Ankara Şubesinin yeri tüm hemşehrilerimizin yeridir. Şimdiden yeni yerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni yerimiz Süleyman Sırrı Caddesi, SGK Genel Müdürlüğü yanı 17'inci kat Kızılay" diye konuştu.

        (CÖ-OE-Y)

        21.02.2017 15:56:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler