Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hamzabeyli'nin eski garajı çok amaçlı salon oluyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediyesi ekipleri Hamzabeyli Mahallesinde geçtiğimiz yıllarda garaj olarak kullanılan binada tadilat çalışması başlattı. Yapılan tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Hamzabeyli Mahallesi yeni bir salona kavuşmuş olacak.

        Şehzadeler Belediyesi, Hamzabeyli Mahallesinde geçtiğimiz yıllarda garaj olarak kullanılan ve atıl durumda bulunan binada tadilat çalışması yaparak, Hamzabeyli Mahallesine yeni birçok amaçlı salon kazandırıyor. Tadilat çalışmasının tamamlanmasının ardından mahalle halkının yemekli mevlit ve taziyelerinin bu salonda yapabileceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Hamzabeyli Mahallemizde bulunan ve düğün salonunun altında geçmişte garaj olarak kullanılmış olan binada ekiplerimiz bir tadilat çalışması başlattı. Yapılacak tadilat çalışmasının ardından bu atıl alanı halkımızın kullanımına açacağız. Hamzabeyli Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız bu alanda yemekli mevlitlerini ve taziyelerini yapabilecekleri 350 metrekare kapalı alan sahip güzel bir salona kavuşmuş olacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından mahallemize güzel bir hizmet daha kazandırmış olacağız" dedi.

        (SC-Y)

        21.02.2017 16:24:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler