Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dondurucu soğuklarla gelen güzellik

        - Borularının patlamasıyla birlikte donan su, kartpostallık görüntü oluşturdu

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Ahlat ilçesindeki bir otelin bahçesinde patlayan borulardan fışkırarak donan su, kartpostallık görüntü oluşturdu.

        İlçede bulunan Metropol Otel bahçesinde bazı boruların patlamasıyla fışkıran su, aşırı soğukların etkisiyle donarak 2 metre uzunluğunda ilginç bir görüntü oluşturdu. Oluşan buz kütlesini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

        Konu hakkında İHA muhabirine açıklama yapan otel çalışanlarından Serhat Cihangir, "Geçtiğimiz gün otelimizin bahçesinde bulunan su borularının patlamasıyla böylesine muazzam bir görüntü oluştu. Otel müşterilerimiz bu güzel manzarayı görüntülemeden gitmiyor. Manzara karşısında bizlerde oldukça şaşırdık. Suyun donmasıyla oluşan bu görüntü oldukça güzel oldu" dedi.

        (SAD-MSA-Y)

        21.02.2017 18:07:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler