Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Koçak: Terör ve FETÖ ile sonuna kadar mücadele edilecek

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Kılınç

        AYDIN (İHA) - Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, gazetecilerle yaptığı toplantıda devlet olarak bir yandan yatırımlara devam ederken diğer yandan da terör ve FETÖ ile mücadelenin son sürat devam ettiğini belirtti. Vali Koçak, "Terör ve FETÖ mücadelesinde ayağımızı gazdan çekmeyeceğiz" dedi.

        15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlar ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da devam ediyor. Örgütün şifrelerinin çözümlenmesi ile özellikle örgüt içinde haberleşmek için özel hazırlanan programı kullanan kişiler de tek tek belirlenip gözaltına alınıyor. Aydın'da yaklaşık 500 kamu görevlisi tutuklanırken, örgütün finansal kaynaklarına yönelik yapılan operasyonlarda 1000'in üzerinde kişi hakkında adli işlem yapıldı. Bunların yaklaşık yarısı tutuklandı.

        (İK)

        22.02.2017 09:13:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler